Hondenschool Zeeland: Professionele trainingen voor uw hond

Bij Hondentrainingscentrum Dogs-Time in omgeving Zeeland bieden wij professionele trainingen aan voor honden van alle rassen en leeftijden. Of u nu een puppy heeft die de basisbeginselen moet leren of een oudere hond die behendigheidstraining nodig heeft, wij hebben de trainingen die bij uw hond passen. Onze ervaren trainers, onder leiding van Miranda Grim, werken met positieve trainingsmethoden om de relatie tussen u en uw hond te versterken en ervoor te zorgen dat u beiden veel plezier beleeft aan de trainingen.

Trainingen op maat voor uw hond in omgeving Zeeland

Bij onze hondenschool in omgeving Zeeland bieden wij op maat gemaakte trainingen aan die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van uw hond. Wij bieden puppy trainingen aan om uw pup op te leiden tot een gehoorzame en sociale hond. Onze basis trainingen zijn gericht op het leren van basiscommando’s, terwijl onze gehoorzaamheidstrainingen zijn ontworpen om uw hond te helpen bij het uitvoeren van complexere commando’s. Wij bieden ook behendigheidstrainingen aan voor honden van alle niveaus, en privĂ© trainingen voor honden met specifieke problemen.

Luxe trainingsfaciliteiten in omgeving Zeeland

Bij Hondentrainingscentrum Dogs-Time in omgeving Zeeland hebben wij de luxe van een geheel omheind veld van 1400 m2 en een gezellige binnen accommodatie waar wij met uw hond kunnen trainen, zelfs als het weer niet meewerkt. Ons veld kan worden gebruikt voor alle trainingen, van pup tot oudere hond, van behendigheid tot flyball. Wij hebben ook de nieuwste trainingsapparatuur tot onze beschikking om de trainingen zo effectief mogelijk te maken.

Kom vandaag nog langs bij onze hondenschool in omgeving Zeeland en ontdek hoe wij u en uw hond kunnen helpen bij het ontwikkelen van een goede baas-hond relatie, zodat u beiden veel plezier aan elkaar kunt beleven met wederzijds respect.