Reviews

Will en Toos

5/5
De beste hondenschool!!!!Zojuist GHT1 afgerond in een klein gezellig groepje,dankzij Miranda met haar humor en no- nonsensaanpak.Zij sleept en schreeuwt je er doorheen als je t even moeilijk vindt. Op naar GHT2 … Zin in!

Christa Dang

5/5
Vandaag vuurwerk training gehad. Super leuk!! Stiekem weer veel geleerd op een speelse manier. Elke cursus of training weer een feest voor baas en hond 🥰.

Maikel de Vocht

5/5
Beer (een oud Duitse herder) en ik hebben ondertussen al aantal cursussen gedaan bij Dogs-Time, om specifiek te zijn de puppy cursus, de basistraining en gehoorzaamheid 1 & 2. De laatste hebben wij deze maand succesvol afgerond. Wat ik fijn vind aan deze hondenschool is dat er gewerkt wordt in kleine groepjes en dat de begeleidster (Miranda) zeer ervaren en betrokken is. Zij zal je dan ook (luid en) duidelijk laten merken wat de bedoeling is en helder maken waar je naar toe werkt, niet alleen wat betreft de hond maar (met name) ook je eigen houding. Trainen is namelijk niet alleen een kwestie van je hond een truukje aanleren, maar juist ook zelf de goede houding aannemen om te zorgen dat je er ook echt staat. Met hulp van Miranda heb ik hier hele mooie stappen in kunnen zetten en ik ben haar daar ontzettend dankbaar voor. Ik raad Dogs-Time dan ook van harte aan aan iedereen die echt werk wil maken van de relatie met zijn of haar hond en hier de tijd en moeite in wil steken. Beer en ik kijken in ieder geval nu al uit naar gehoorzaamheid 3!

Sophie

4/5
Gezellige, duidelijke lessen van Miranda gehad bij zowel Gehoorzaamheid 1 als 2. Een aanrader!

Annemarie en Sammie

5/5
Vandaag geslaagd voor Gehoorzaamheid 2. Super fijne cursus, zoals ook Gehoorzaamheid 1. Heel veel geleerd, Miranda is een trainster die weet wat ze doet, duidelijk is en goede aanwijzingen geeft. We zien nu al weer uit naar de Gehoorzaamheid 3 cursus!

Suzy

5/5
Miranda is een gedreven,duidelijke,en superenthousiaste instructrice. Zoveel geleerd,mede dankzij jou! Gehoorzaamheid 1 heb je bij mij met veel liefde ,geduld en duidelijkheid geholpen. Wij gaan door naar gehoorzaamheid 2. Bedankt!!!

Jolanda Hogelink

4/5
Afgelopen week hebben diva en ik het diploma gehaald. Met dank aan Miranda die duidelijke instructies geeft en toch ook met humor er leuke en leerzame lessen geeft. Diva heeft er veel plezier in dat is duidelijk te merken! De groepen zijn niet te groot wat heel fijn is en daardoor krijgt een ieder zijn aandacht!! Dank je wel Miranda!! Tot in september! Dan gaan we verder met gehoorzaamheid 2.

Saskia van Megen

5/5
Na onze hondje van bijna 17 jaar te hebben verloren, kregen we onze Bodhi, een Aussie met enorm veel pit. De band tussen ons was nog ver te zoeken, zo ook mijn zelfvertrouwen. En wat hebben wij lang gezocht naar een geschikte training. Toen kwam daar een tip van een mede Aussie eigenaar, jullie moeten echt naar Dogs-Time! Gebeld met Miranda en we konden direct een intake inplannen. Lieve Miranda wat zijn we blij dat we jou gevonden hebben. De band tussen Bodhi en mij is enorm verbetert en wat hebben wij al veel geleerd. Je bent een super instructeur. Streng en recht door zee, maar met enorm veel humor, precies wat we nodig hebben. Je hebt ons het vertrouwen gegeven dat we dit kunnen. We gaan altijd met veel plezier naar je lessen en zien Bodhi enorm genieten. Tot de volgende training!

Joanny Rozendaal

5/5
Gisteravond hebben wij het diploma gehoorzaamheid 1 gehaald , BEDANKT MIRANDA!!!!!!!!. Dolblij natuurlijk maar het is wel dankzij de goede cursus met een fantastische instructrice die haar jarenlange ervaring en deskundigheid op een echt oprechte en gepassioneerde manier inzet . Met evenveel aandacht voor iedereen ,in een kleine groep . Het gezellige trainingsveld en het feit dat je niet overweldigd wordt door teveel honden zorgt voor rust bij je hond en jezelf . Wil je het beste uit jezelf en je hond halen maar ook de band tussen jou en jouw hond nog meer opbouwen dan kan ik iedereen een cursus bij Dogtime van harte aanbevelen ! Gr Joanny

Mariël Bouten

5/5
Nadat onze vorige hond op 2 jarige leeftijd is gestorven waren we erg bang niet meer dezelfde band te kunnen krijgen bij onze nieuwe hond. Ik ben op zoek gegaan naar een fijne training om hierbij te helpen. We moeten er een stukje voor rijden maar het is het helemaal waard. Lieve Miranda ik heb precies gevonden wat ik zocht, we hebben veel aan de trainingen en komen met veel plezier! Gehoorzaamheid 3 is al ingepland!
Laden