Reviews

Kris en Pip

5/5
Super tijd gehad hier. Pip heeft veel geleerd en ik ook. Dankjewel Miranda voor de duidelijke en eerlijke feedback.

Karin & Soof

5/5
Miranda een topper in vele opzichten. Zelfvertrouwen geven, eerlijk, consequent zowel naar hond als baas, humor. Wij samen hebben veel geleerd bij Miranda en natuurlijk haar medetrainers. Alle cursussen doorlopen van basis tot GHT3. Van ons krijgt ze 10 sterren 🌟. Helaas gaat dat hier niet. Een fijn mens. Deze hondenschool kan ik absoluut aanraden. Soof en ik gaan nu een stapje verder. Miranda dankjewel, we zien elkaar vast nog. Een poot van Soof

Sanne en Coco

5/5
Met mijn Cane corso Coco ben ik begonnen met de basis cursus en gisteravond geslaagd voor GHT1. Wij hadden een leuke en fijne kleine groep. Kregen duidelijke antwoorden op onze vragen. Na de zomer gaan wij verder met gehoorzaamheid 2. Mocht je een hondenschool zoeken raad ik dogs-time zeker aan!!

Nicolle en Royz

5/5
Royz, mijn sheltie van 9, was diverse keren aangevallen op straat en hij en ik, hadden wat angst voor grote loslopende honden. Nu is hij geslaagd voor de GHT 1 met 10 punten voor hond- hond contact en zit hij trots op de foto tussen 2 herders! Miranda heeft heel veel kennis van hondengedrag en van het gedrag van de baasjes. Zij is duidelijk en brengt een en ander met humor! fantastisch, deze hondenschool kan ik van harte aanbevelen!

Evy

5/5
Van de puppy training naar de basis cursus en afgelopen week de GHT1 afgerond. Dankzij de goede begeleiding en gezellige lessen heb ik de afgelopen maanden veel plezier gehad in het trainen met Moos, dank je wel team Dogs-Time! Op naar de GHT2!

Danny en Yuma

5/5
Gister geslaagd voor gehoorzaamheid 1. De lessen worden duidelijk en met een gezonde dosis humor gegeven waarbij alle ruimte is om vragen te stellen, hier wordt echt aandacht aan gegeven. De locatie en voorzieningen zijn netjes. Een echte aanrader

Nikee

5/5
Afgelopen zondag een hele leerzame fluittraining gehad! Erg leuk om op een andere manier met je hond bezig te zijn. Aanrader!

Toos

5/5
Vanmorgen heb ik geleerd hoe ik naar de fluit moet luisteren. Miranda en Jill deden t steeds voor en dan mochten wij t proberen. Ik kreeg heel veel lekkers en een oranje papier. Ik vond t superleuk!!! En nu ben ik heeeel moe..

Mirthe

5/5
Vandaag een super leerzame fluittraining gehad!

Tessa Plamont

5/5
Top! Miranda weet waar ze over praat en wind er geen doekjes om. Ze zegt waar het op staat en geeft veel praktische tips waar je iets mee kan. Puppy cursus, basis training, gh1 en gh2 afgerond. Op naar gh3!
Laden