Reviews

Hans

5/5
Alweer 15 jaar geleden de eerste trainingen gevolgd, gisteren met onze Fox Terrier de cursus Gehoorzaamheid 1 afgesloten. Dankzij de fijne trainers met goed resultaat. Onze hond gaat met veel plezier naar de training. Op naar de vervolgcursus!

Marjo Engberts

5/5
Ik ben uiterst tevreden over de wijze waarop de hondentraining wordt gegeven! Eerst de puppytraining gedaan met Louie bij Gerdy, vervolgens de gehoorzaamheidstraining 1 gedaan bij Miranda. Wat hebben Louie (mijn labrador) en ik veel geleerd (en vooral ik!) en wat weten deze mensen veel van het gedrag van honden. Binnenkort starten we met de gehoorzaamheidstraining 2, waar ik nu al zin in heb. Ik kan iedereen deze school dan ook van harte aanraden!

Titia

5/5
Vandaag GH2 afgerond. Het waren fijne duidelijke lessen waarin Loa en ik nog meer zijn gaan samenwerken. We hebben er allebei lol in , bedankt Miranda!

Evi & Rebbel

5/5
Ontzettend leuke en wijze trainingen met Rebbel mogen volgen. Van de puppy cursus tot aan GHZ3! Duidelijk en eerlijk met een lekker tempo en een goede vleug met humor. En mocht er dan ook nog eens een traan aan te pas komen, want het opvoeden van een hond gaat niet altijd over rozen, dan mag die emotie er zijn en neemt ze echt de tijd voor jou! Ontzettend bedankt Miranda, we zullen nog vaak aan jou denken! Ook de anderen trainers, ontzettend bedankt!

Kris en Pip

5/5
Super tijd gehad hier. Pip heeft veel geleerd en ik ook. Dankjewel Miranda voor de duidelijke en eerlijke feedback.

Karin & Soof

5/5
Miranda een topper in vele opzichten. Zelfvertrouwen geven, eerlijk, consequent zowel naar hond als baas, humor. Wij samen hebben veel geleerd bij Miranda en natuurlijk haar medetrainers. Alle cursussen doorlopen van basis tot GHT3. Van ons krijgt ze 10 sterren 🌟. Helaas gaat dat hier niet. Een fijn mens. Deze hondenschool kan ik absoluut aanraden. Soof en ik gaan nu een stapje verder. Miranda dankjewel, we zien elkaar vast nog. Een poot van Soof

Sanne en Coco

5/5
Met mijn Cane corso Coco ben ik begonnen met de basis cursus en gisteravond geslaagd voor GHT1. Wij hadden een leuke en fijne kleine groep. Kregen duidelijke antwoorden op onze vragen. Na de zomer gaan wij verder met gehoorzaamheid 2. Mocht je een hondenschool zoeken raad ik dogs-time zeker aan!!

Nicolle en Royz

5/5
Royz, mijn sheltie van 9, was diverse keren aangevallen op straat en hij en ik, hadden wat angst voor grote loslopende honden. Nu is hij geslaagd voor de GHT 1 met 10 punten voor hond- hond contact en zit hij trots op de foto tussen 2 herders! Miranda heeft heel veel kennis van hondengedrag en van het gedrag van de baasjes. Zij is duidelijk en brengt een en ander met humor! fantastisch, deze hondenschool kan ik van harte aanbevelen!

Evy

5/5
Van de puppy training naar de basis cursus en afgelopen week de GHT1 afgerond. Dankzij de goede begeleiding en gezellige lessen heb ik de afgelopen maanden veel plezier gehad in het trainen met Moos, dank je wel team Dogs-Time! Op naar de GHT2!

Danny en Yuma

5/5
Gister geslaagd voor gehoorzaamheid 1. De lessen worden duidelijk en met een gezonde dosis humor gegeven waarbij alle ruimte is om vragen te stellen, hier wordt echt aandacht aan gegeven. De locatie en voorzieningen zijn netjes. Een echte aanrader
Laden