Reviews

Carolien en Baily

5/5
Wat een fijne school. Zo blij dat we bij hun ziin uitgekomen. Samen met Bailey daar begonnen. Eerst puppycursus daarna basiscursus en toen als klap op de vuurpijl gehoorzaamheid 1. We hebben veel geleerd en wat me altijd bij gaat blijven. ” Zit jij niet goed in je vel dan voelt je hond dat!!” Miranda is streng maar rechtvaardig en eerlijk en duidelijk in de communicatie. Ze weet op elke vraag een antwoord. Ze hebben echt verstand van de honden. Ze lezen de honden gewoon waardoor ze ons kunnen zeggen hoe het moet. Zo knap.

Bianca en Cooper

5/5
Super fijne hondenschool! Samen met Cooper zijn we gestart met de puppycursus gegeven door Gerdy. Was echt super leuk! Vervolgens de basistraining gevolgd bij Miranda. Daarna de gehoorzaamheid 1 gedaan. Afgelopen week geslaagd voor de gehoorzaamheid 1. Cooper er ik hebben beide enorm veel geleerd. Miranda, je bent een topper en bedankt voor alle leuke lessen en de gezelligheid!

Suus

5/5
Superblij dat ik met Juul naar Dogs Time ben gegaan! We hebben al zoveel geleerd van Miranda en ik kijk er naar uit om nog veel meer te leren bij de vervolgcursussen!

Lucy van den Bosch

5/5
Samen met Bella GHT 1 behaald. Heel fijne training, super veel geleerd. Op naar GHT 2

Marcha

5/5
Myra met geslaagd voor gehoorzaamheid 1. Wat hebben wij veel geleerd van Miranda. Veel persoonlijke aandacht en veel kennis. Miranda bedankt en je ziet ons met gehoorzaamheid 2

Nicolle en Tobi

5/5
Wauw, Tobi is geslaagd voor de gehoorzaamheid 3! Dit dankzij de goede begeleiding van Miranda. Het was ook nog eens superleuk om te doen. Bedankt Miranda

Yvonne en Charlie

5/5
Wij Yvonne en Charlie mochten een (gewonnen) toptraining volgen bij Gerdy waarbij we gewerkt hebben aan minder trekken aan de lijn en minder blaffen naar andere honden en voorbijgangers. Met veel tips en nieuwe inzichten huiswaarts gegaan. Met Charlie thuis aan de slag gegaan en we boeken vooruitgang, geweldig! Bedankt voor deze fijne training Gerdy en Miranda!

Nicole en Pully

5/5
Nicole en Pully Samen met Pully heb ik, door het winnen van de 5 jarig bestaan actie, een uur training gewonnen. Van Gerdy heb ik hele goede tips gekregen en er werd duidelijke uitleg gegeven op de vragen die ik stelde. Pully en ik zijn er nu flink mee aan de slag om het in de praktijk toe te passen. Heel erg bedankt en succes met jullie bedrijf. 5☆

Mirjan Peters

5/5
Fijne hondenschool. Aardige leidster. Je leert er veel, gr Mirjan

Hans

5/5
Alweer 15 jaar geleden de eerste trainingen gevolgd, gisteren met onze Fox Terrier de cursus Gehoorzaamheid 1 afgesloten. Dankzij de fijne trainers met goed resultaat. Onze hond gaat met veel plezier naar de training. Op naar de vervolgcursus!
Laden