Home » Mededelingen

Wij mogen weer open !

- De cursisten van de puppy & basis training die nog trainingen over hebben van 2021 mogen even contact opnemen, 0639691969

- Alle cursisten van ght 1 hebben via de mail bericht gekregen over de desbetreffende training, bij geen bericht kijk in spam en anders neem even contact op met ons. 

 

Corona regels: 

- Draag bij het verplaatsen van parkeerplaats naar veld en andersom een mondkapje dit is verplicht

- Viste is niet toegestaan, kom dus alleen naar training

- Wacht op de parkeerplaats tot de instructeur u haalt/roept

- Houd voldoende afstand 

- Als u de puppy training volgt dan vragen wij voor de binnenruimte de QR code en is het dragen van een mondkapje verplicht

 

 

 

Vanaf 27-07-21 zijn wij over gegaan op een nieuw aanmeldsysteem, van  KennelCare  zie voor verdere informatie het kopjeAanmelden”.

- U kunt zich vanaf nu ook hier aanmelden voor de puppy, basis en nieuwe groepen gehoorzaamheid 1 en 2 of inhaaltraining/ extra oefenen.

- Kijkt u altijd voordat u naar training komt in uw eigen trainingsagenda voor de juiste dag/tijd van uw training, dit kunt u    zien  als u zelf inlogt via KennelCare bij uw trainingen, komt u toch op een andere tijdstip of dag als u niet in training staat dan kunnen wij u niet meer plaatsen helaas.

 

- Afmelden van uw training 12 uur voor aanvang van uw training anders telt /betaald uw deze training helaas door, zo kan er evt nog iemand anders op uw plekje inschrijven.

- U mag 1 training verzetten bij de puppy of basistraining als u niet bij een training aanwezig kunt zijn, 

-U kunt zelf wel afmelden maar niet zelf een nieuwe training inplannen, stuur dan een bericht zodat wij samen naar een nieuwe datum kunnen kijken.

- U kunt vanaf heden ook op het trainingscentrum met de pin betalen!!

 

 

 

Inhaaltraining/extra oefenen

-Op zaterdag ? inhaal/extra oefentrainingen GHT !

  tijd

-Voor cursisten die 1 training hebben gemist.

-voor cursisten die extra willen komen oefen. [kosten €15,00]