Home » Mededelingen

LET OP :

;Beste cursisten u kunt NIET via het assielzoekerscentrum, langs restaurant Brouwketel Escharen in rijden naar het trainingscentrum, want vanaf :
 -Dinsdag 21 september 2021 breken ze de Beerschemaasweg op vanaf de brug over de Graafsche Raam tot de kruising met de Zanddijk.
Deze werkzaamheden zullen tot medio November duren .
-U kunt het beste rijden vanaf brug Grave via  Elftweg, Sint Elizabethstraat, Jan van Cuykdijk,en dan afslag rechts Cuyksesteeg/ Beersemaasweg dan op kruising rechts de Graafsedijk in richting trainingscentrum.

-Vanaf Schaijk,Reek,Velp kunt u het beste doorrijden voorbij de gevangenis Grave tot aan stoplichten dan Rechts af doorrijden tot aan de volgende stoplichten dan rechts af richting Escharen,je rijd die weg als maar recht door Escharen in ,einde weg links af ,dan eerste afslag rechts richting trainingscentrum.
Rijd op op tijd van huis zodat u ook op tijd bent voor uw training .
Tot gauw
Groetjes Team
Dogs-Time

 

Vanaf 27-07-21 zijn wij over gegaan op een nieuw aanmeldsysteem, van  KennelCare  zie voor verdere informatie het kopje Aanmelden”.

- U kunt zich vanaf nu aanmelden voor de puppy, basis en nieuwe groepen gehoorzaamheid 1 en 2 of inhaaltraining/ extra oefenen.

- Kijkt u altijd voordat u naar training komt in uw eigen trainingsagenda voor de juiste dag/tijd van uw training, dit kunt u    zien  als u zelf inlogt via KennelCare bij uw trainingen, komt u toch op een andere tijdstip of dag als u niet in training staat dan kunnen wij u niet meer plaatsen helaas.

 

- Afmelden van uw training 12 uur voor aanvang van uw training anders telt /betaald uw deze training helaas door, zo kan er evt nog iemand anders op uw plekje inschrijven.

- U mag 1 training verzetten bij de puppy of basistraining als u niet bij een training aanwezig kunt zijn, 

-U kunt zelf wel afmelden maar niet zelf een nieuwe training inplannen, stuur dan een bericht zodat wij samen naar een nieuwe datum kunnen kijken.

- U kunt vanaf heden ook op het trainingscentrum met de pin betalen!!

 

Inhaaltraining/extra oefenen

Op zaterdag 9 0ktober zijn er inhaalt/extra oefentrainingen u kunt nu opgeven.

-Voor cursisten die een training hebben gemist.

-voor cursisten die extra willen komen oefen. [kosten €15,00]

 

Afwezig:

-Op maandag 4 en woensdag 6 oktober zal instructeur lilian niet aanwezig zijn, deze trainingen zijn dan ook niet voor u ingeplant in uw trainingsagenda.

Hondentrainingscentrum Dogs-Time is  een weekje gesloten van 22/tm 29 Oktober 2021.