Home » Reviews

Reacties

Jolanda Hogelink
5 dagen geleden

Afgelopen week hebben diva en ik het diploma gehaald. Met dank aan Miranda die duidelijke instructies geeft en toch ook met humor er leuke en leerzame lessen geeft. Diva heeft er veel plezier in dat is duidelijk te merken! De groepen zijn niet te groot wat heel fijn is en daardoor krijgt een ieder zijn aandacht!! Dank je wel Miranda!! Tot in september! Dan gaan we verder met gehoorzaamheid 2.

Saskia van Megen
7 dagen geleden

Na onze hondje van bijna 17 jaar te hebben verloren, kregen we onze Bodhi, een Aussie met enorm veel pit. De band tussen ons was nog ver te zoeken, zo ook mijn zelfvertrouwen. En wat hebben wij lang gezocht naar een geschikte training. Toen kwam daar een tip van een mede Aussie eigenaar, jullie moeten echt naar Dogs-Time! Gebeld met Miranda en we konden direct een intake inplannen.
Lieve Miranda wat zijn we blij dat we jou gevonden hebben. De band tussen Bodhi en mij is enorm verbetert en wat hebben wij al veel geleerd. Je bent een super instructeur. Streng en recht door zee, maar met enorm veel humor, precies wat we nodig hebben. Je hebt ons het vertrouwen gegeven dat we dit kunnen. We gaan altijd met veel plezier naar je lessen en zien Bodhi enorm genieten. Tot de volgende training!

Joanny Rozendaal
7 dagen geleden

Gisteravond hebben wij het diploma gehoorzaamheid 1 gehaald , BEDANKT MIRANDA!!!!!!!!.
Dolblij natuurlijk maar het is wel dankzij de goede cursus met een fantastische instructrice die haar jarenlange ervaring en deskundigheid op een echt oprechte en gepassioneerde manier inzet . Met evenveel aandacht voor iedereen ,in een kleine groep .
Het gezellige trainingsveld en het feit dat je niet overweldigd wordt door teveel honden zorgt voor rust bij je hond en jezelf . Wil je het beste uit jezelf en je hond halen maar ook de band tussen jou en jouw hond nog meer opbouwen dan kan ik iedereen een cursus bij Dogtime van harte aanbevelen !
Gr Joanny

Mariël Bouten
een maand geleden

Nadat onze vorige hond op 2 jarige leeftijd is gestorven waren we erg bang niet meer dezelfde band te kunnen krijgen bij onze nieuwe hond. Ik ben op zoek gegaan naar een fijne training om hierbij te helpen. We moeten er een stukje voor rijden maar het is het helemaal waard. Lieve Miranda ik heb precies gevonden wat ik zocht, we hebben veel aan de trainingen en komen met veel plezier! Gehoorzaamheid 3 is al ingepland!

Sanne
een maand geleden

Wij gaan elke les met heel veel plezier naar de behendigheid. Elke week weer een ander parcours en nieuwe dingen die we leren. Daarnaast is Miranda een topper en leer ik super veel van haar.

Thea
een maand geleden

Super fijne en goede cursussen gehad samen met Moos, veel geleerd!!

Reactie plaatsen

Rating: 5 sterren
6 stemmen